top of page
  • Foto van schrijverFame

We're going to IBIZA

Afgelopen juni hebben we spontaan met de meerderheid van Fame een tripje naar Ibiza geboekt. Op goed geluk konden we 3 dagen van te voren een penthouse reserveren. Drie slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer en een groot balkon was totaal niet verkeerd. Helaas zorgde Jennifer's gebrekkig Engels er wel voor dat we pas om 9 uur 's avonds in het appartement konden in plaats van 9 uur 's ochtends. Bedankt Jen! Maar he, laten we denken in oplossingen en dan maar gewoon alvast wat zon meepakken op het Spaanse strand.


Ook de dag daarna hebben een paar van ons weer de dag op het strand doorgebracht, terwijl anderen gedwongen moesten gaan winkelen omdat ze zo erg verbrand waren.

Om het goed af te sluiten hebben we de dag afgesloten in Club Ushuaia, waar een drankje 18 euro kostte!!! Whut hallo?!


Fame zou Fame niet zijn als we niet ook in Ibiza Fameus waren. Zo heeft Jen een van haar Spaanse vrienden weten op te trommelen om naar het mooie Formenterra te gaan. Aangezien fortmentera erom bekend staat hele mooie stranden en een blauwe zee te hebben, hebben we daar meteen maar een aantal foto's gemaakt. Je weet wel hoe dat gaat he?

Al snel brak de avond aan en waren we vastberaden alles uit onze laatste avond te halen. We doken Club Heart in, waar we op de gastenlijst stonden. Voor de ingang moesten we wel nog even wachten, maar gelukkig hebben Charlotte en Jalisa ons kunnen ertertainen met hun geïmproviseerde liedjes.


De laatste dag wilden we op zoek naar een heel mooi strandje waar we lekker konden uitkateren. Op Google hadden we daarom naar een aantal mooie stranden in de buurt gezocht. Met de bus gingen we naar de stad om vanuit daar naar een strandje te lopen. Helaas hadden we na een wandeling van 2 uur nog geen steeds geen strand gevonden en zijn we uiteindelijk op het strand beland waar we ook met de bus langsreden, hehe. Laten we maar zeggen dat we niet voor niets Team Incapabel genoemd worden. Helaas komt aan al het moois een eind en vlogen we moe en voldaan weer terug naar Nederland, om vervolgens door te gaan naar Furiae Beachvolleybal! Adios!

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page