top of page
  • Foto van schrijverFame

Ouderdag

Op zondag 27 mei zijn wij met onze ouders afgereisd naar het mooie Tilburg om aan hun eens te laten zien wat wij hier allemaal doen. Na een korte ontmoeting met de rest van de ouders begonnen we aan onze eerste activiteit, namelijk een Escape Room. Wie zou er het snelst uit die kamer kunnen ontsnappen? Na een tijdje en enige struggels en hints later was het ons allemaal gelukt om uit de kamer te komen! Chapeau! Misschien toch niet zo incapabel?


We vervolgden onze reis naar het oh zo mooie Plato, waar wij begonnen met een rondleiding door het hele pand. Ook werden er bij de ouders gete een kort studentendictee afgelegd. Verrassend genoeg bleken een aantal ouders toch verrassend goed thuis te zijn in onze "studententaal". Verder naar de orde van de dag (en natuurlijk reden van de opkomst) een BIERCANTUS! De cantusboekjes waren geprint en de biertjes stonden klaar, we konden beginnen. Na een paar liedjes kwam het toch wel helemaal los en moesten een aantal ouders met hun kind een liedje door de microfoon zingen. De een wat beter dan de ander, maar het was een succes! Zelfs de traditie om na een liedje ‘1..2..3.. zaufen, lass dass bier mal laufen …….’ (jullie weten hoe het gaat ;) ) te zingen werd erin gehouden!


Na onze keeltjes gesmeerd te hebben was het tijd voor een goede maaltijd. Hiervoor gingen we naar onze sponsorkroeg Café Brandpunt. Op het menu stond voor ons de teamburger, de meest gigantische burger die je ooit gaat zien. Ook al konden we de burger door 6en delen, het was nog te veel om deze helemaal op te krijgen…

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page