top of page
  • Foto van schrijverFame

Familiedag (brusjesdag)

23 juni moesten wij ons van onze beste kant laten zien, want het was familie dag! Wij hadden alle broers en zussen uitgenodigd om hen het mooie Tilburg te laten zien. De eerste activiteit op de planning was de plek showen waar vele biertjes, shotjes en wijntjes zijn gedronken, namelijk Plato. Hier kregen alle broers en zussen dan ook een rondleiding van onze voorzitter.


Bij het volgende spel werden Fame en de familieleden erg competitief omdat er een prijs te winnen was! Er was een pubquiz georganiseerd met actieve spelletjes tussendoor. Elke groep van ongeveer 4 personen heeft dan ook hard gestreden bij 30 seconds, uitbeelden en natuurlijk verschillende quizzen. De broers en zussen bleken toch meer te weten over ons dispuut dan we hadden verwacht. Toch kon er maar één groepje de fles schrobbelèr winnen. Goed gedaan team Esmee, misschien toch niet zo incapabel?


Een huifkar cantus kon natuurlijk niet ontbreken in het laten zien van het studentenleven. De halve liters stonden al klaar en de cantusboekjes mochten niet ontbreken. Na de broers en zussen uitgelegd te hebben wat een cantus is, kon de cantus beginnen. Na een paar nummers deden de broers en zussen zelfs mee het 'EIN TWEI DREI ZAUFEN' nummer. Voor sommige familieleden waren de cantusboekjes overbodig terwijl andere niet zonder konden. Na een aantal gouden rakkers te hebben gedronken en onze stemmen kapot te hebben gezongen, was het tijd voor de volgende activiteit.


Van een hele dag zo druk bezig zijn krijg je natuurlijk veel honger. Hiervoor gingen wij dan ook naar onze stamkroeg Brandpunt, want deze kon natuurlijk niet ontbreken in een familiedag. Door het mooie weer konden we buiten gaan barbecueën en ging iedereen uiteindelijk met zijn buikje rond weer naar huis.


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page