top of page
  • Foto van schrijverFame

Borrel met Floret

Onze eerstejaars mochten een verrassingsborrel organiseren met een dispuut naar keuze. Het dispuut dat zij kozen om mee te borrelen was Floret, en dat was een erg goede keuze. We kenden Floret nog niet goed maar aan het eind van de avond hadden we hen een stuk beter leren kennen!


Het begon allemaal met het thema 'Après ski'. Fame had alle skikleding uit de kast getrokken en kwam met mutsen, sjaals, Duitse vlechtjes, haarbanden en een fake tan aan bij het Florethuis. Waar we niet op hadden gerekend, was dat de mannen van Floret het idee hadden dat het thema niet belangrijk was... Hierdoor stond heel Fame er lekker warm bij en had Floret normale kleding aan. Al met al was dit juist erg grappig en was het misschien ook iets praktischer om in de stad niet meer met je warme kleding te hoeven lopen.


We hebben verschillende spellen gespeeld zoals bierpong en allerlei kaartspellen en al gauw zat de sfeer er goed in. Hierna gingen we met z'n allen naar Brandpunt om het feestje door te zetten en sommigen hebben zelfs nog een afterparty gehouden bij Floret.


Het was weer een geslaagde avond en een leuke borrel!


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page